GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Pongwe Bay Resort

20kamers/units
Zanzibar | North East Coast | Pongwe Beach Zanzibari eigenaar/uitbater(s):
7.02 m | Lat:S 6° 2' 42" Long: E 39° 24' 24" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Pongwe Bay Resort opende haar deuren in 2013 in het noordoostelijke deel van Zanzibar, aan het gelijknamige Pongwe Beach. Het resort telt 20 kamers die gelegen zijn in een schaduwrijke tuin met heel wat planten en bomen. In het midden van de tuin ligt een groot zwembad en je bent meteen aan het parelwitte strand en de azuurblauwe Indische Oceaan. Pongwe Bay Resort heeft een eigen bar en restaurant, waar op het menu enkel a la carte gerechten staan die geinspireerd zijn door de Indische, Arabische, Swahili en Italiaanse keuken. De bar is de ideale locatie voor het aperitief met snacks of voor een namiddag thee. Tal van excursies, waaronder duiken, snorkelen en uitstappen naar onder andere Stone Town, kunnen ter plekke bij de receptie geregeld worden. Het is ook mogelijk om zonder meerkost te snorkelen bij het strand voor het resort. De 20 kamers zijn onderverdeeld in 3 Executive, 13 Junior Suites, 2 Master Suites en 1 Private Villa met twee slaapkamers. De kamers zijn allemaal best ruim te noemen en in de typische Swahili stijl opgetrokken. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met een ruime douche of ligbad. De suites zijn uitgerust met zeer goede matrassen, linnen uit Egypte, een king size bed en beschikken over airconditioning, een ventilator en tal van andere zaken die je verblijf aangenaam zullen maken. De kamers hebben of een privaat terras, of een kleine patio. Enkel de villa heeft televisie met satellietverbinding en dvd-speler, alsook een eigen splash pool en een private zithoek met zicht op het strand. Wie de villa reserveert krijgt ook een eigen chef ter beschikking. Bij The Beach Club kan je terecht voor je snorkel- en duikmateriaal, maar ook voor paddle surf of ander materiaal. Pongwe Bay Resort heeft ook een eigen solarium en jacuzzi. Verder is er ook een Spa, de Maji, een kleine shop en een snookertafel. Gratis draadloos internet is beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimtes.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheJacuzzi

In de omgeving:

StrandPlattelandStadNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Pongwe Beach (2)

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen